Ana Sayfa » » Android Uygulaması: Download Manager (İnceleme)

Android Uygulaması: Download Manager (İnceleme)

Yazar Dear Man on 11 Mayıs 2013 Cumartesi | 02:11

Download Manager for Android adlı uygulama isminden sadece indirme yöneticisiymiş gibi görünse de bir çok işi başarabiliyor. Bu uygulamaya yakından bakıyoruz.

Google Play Store sayfasındaki bilgiye göre 3 milyondan fazla kullanıcının indirdiği Download Manager for Android, dosya yöneticisi, indirme yöneticisi, tarayıcı ve müzik çalar gibi özellikler sunuyor.
android-download-manager-tekenolojiHD.com

Download Manager for Android, araçlar kategorisinde bulunuyor. Android 2.1 ve üzerini gerektiren uygulama, 1 Megabyte’dan az bir boyuta sahip. Download Manager for Android’in Google Play Store ortalamasının 4.1 olduğunu görüyoruz.
download manager android

Google Chrome ya da Android’in varsayılan tarayıcısından çok farklı olduğunu gördüğümüz Download Manager for Android’in tarayıcısı, Google arama çubuğu, Facebook, Google ve Youtube sitelerinin yer imleri ve bir çok hazır arama etiketi içeriyor.

Google Chrome’u sağa sola doğru kaydırarak sekmeler arasında geçiş yapabiliyorduk. Download Manager for Android’de aynı şekilde fonksyonlar arasında geçiş yapabiliyoruz. Tarayıcıdan sağa doğru kaydırdığımızda indirme yöneticisini görüyoruz. Ayrıca alttaki butonlar ile de tarayıcı, indirme yöneticisi ve müzik çalar arasında geçiş yapabiliyoruz.

kaynak: sdn


0 yorum:

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Download ve Teknoloji Haberleri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..